Over Club-A

Club A is een lokaal netwerk onder de vlag van de BNA.

Club A

Club A trekt erop uit, wij verkennen onze omgeving, en komen elke keer weer op een nieuwe inspirerende locatie bij elkaar.

Eén of meerdere sprekers leiden de avond in, waarna er ruimschoots tijd is om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje.
Naast sprekers uit de architectuurwereld proberen we voornamelijk sprekers uit te nodigen die in gebieden werkzaam zijn die raken aan architectuur.
Omdat wij op verschillende locaties op bezoek zijn die volop in gebruik zijn, zullen de lezingen als Silent Lectures worden verzorgd door middel van het gebruik van microfoon-headsets.
Dit biedt ons de mogelijkheid om ongeacht waar we zijn een lezing te kunnen verzorgen en op de meest onverwachte inspirerende plekken te kunnen neerstrijken.
Wij ontmoeten elkaar in een informele sfeervolle setting om zo de BNA-leden uit Amsterdam en omgeving (en de rest van het land) elkaar te laten ontmoeten en inspireren. Ontspannen uitwisseling staat centraal.


Club A "on the move"

Onder de noemer Club A "on the move" organiseren we excursies naar relevante en boeiende projecten in Amsterdam en omgeving. Deze excursies zullen eind van de middag plaatsvinden.