Club A "on the move": World of Food

donderdag 31 maart 2016   17:00   -   19:00  

Op donderdag 31 maart gaan we naar Zuidoost. Harvey Otten en Ted Schulten laten ons daar de vorig jaar geopende World of Food zien: de typische 'Bijlmer-parkeergarage' die op bijzondere wijze is getransformeerd tot een spannende, exotische food market.

Harvey en Ted hebben het initiatief genomen voor World of Food. Samen hebben ze het ontwerp gemaakt en de ontwikkeling van begin tot eind begeleid.

Harvey heeft samen met Ted Schulten het initiatief heeft genomen voor World of Food. Samen hebben ze ook het ontwerp gemaakt.

World of Food
Door een slimme bewerking van de split-level parkeergarage, is een mooie, lichte ruimtelijke plek ontstaan, waar zeer divers kan worden gegeten en gedronken: van Armeense en Liberiaanse, Antilliaanse en Indische delicatessen tot een studentenkroeg en een McDrive. Een plek die recht doet aan de culturele diversiteit van Amsterdam-Zuidoost. De hellende parkeervloeren verbinden alles met elkaar en bieden ruimte aan diverse terrassen.

Het plan is met een klein budget tot stand gekomen. Veel materiaal uit deze en andere inmiddels gesloopte garages is opnieuw ingezet.

En goed om te weten voor als je na de excursie trek heb gekregen je kunt in World of Food ook lekker en betaalbaar eten.

Om aan te melden bij evenementen dient u in te loggen.

Camille Guitton
Camille
Guitton
KPG Architecten
 
Rikjan Scholten
Rikjan
Scholten
Bureau Fraai
 
Jannie Vinke
Jannie
Vinke
ANA Architecten
 
Marianne Snellen
Marianne
Snellen
SNELLEN Architectenbureau
Rozemarijn de Jong
Rozemarijn
de Jong
Rijnboutt
 
Marten Wassmann
Marten
Wassmann
Gateways
 
Wilco van Oosten
Wilco
van Oosten
Inbo Amsterdam
 

Details

Start:
donderdag 31 maart 2016 17:00u
Einde:
donderdag 31 maart 2016 19:00u
Soort:

Organisatie door:

Organisatie door:
Wilco van Oosten
Bedrijf:
Inbo Amsterdam

Locatie

Adres:
, Amsterdam-ZuidOost

(World of Food)

+ Google Map