Club A #1

dinsdag 12 april 2016   21:00   -   23:00  

Club A

is een initiatief van de BNA kring Amsterdam Kennemerland.

Wij ontmoeten elkaar in een informele sfeervolle setting, ontspannen uitwisseling staat centraal. Wij komen bewust in de tweede helft van de avond bij elkaar. Het programma duurt ca. 75 minuten, daarna borrel aan de bar.

Het aantal deelnemers is op Club A avonden beperkt, meld je s.v.p. hier aan. Introducés zijn welkom!

Dit seizoen

trekt Club A erop uit, wij verkennen onze omgeving, en komen op inspirerende locaties bij elkaar. Eén of meerdere sprekers leiden de avond in, daarna is er ruimschoots tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Omdat wij dit seizoen op locaties te bezoek zijn, die volop in gebruik zijn, zullen de lezingen als Silent Lectures worden verzorgd, door middel van het gebruik van microfoon-headsets. Zo kunnen wij te gast zijn in het restaurant!

Janjaap Ruijssenaars

Tijdens onze eerste Club A zal Janjaap Ruijssenaars van Universe Architecture dieper ingaan op verschillende innovatieve ontwikkelingen waar hij mee bezig is. Zo is hij momenteel onder andere bezig met de ontwikkeling van het 3D te printen expo gebouw ‘Landscape House’ en het project ‘Gravity Energy’ waarin hij onderzoek doet naar het opwekken van energie met zwaartekracht.

Tijdens deze lezing zal hij niet zozeer alleen focussen op het eindresultaat van een innovatietraject, maar meer op de rafelranden, tegenslagen en soms wrange humor tijdens het proces. Hij zal toelichten hoe deze onverwachte wendingen vaak wezenlijk onderdeel van de innovatie worden.

BAUT ZUIDAS

is creatief, dynamisch, divers, toegankelijk, tijdelijk, bar en restaurant, en biedt ook ruimte voor kunst, design en muziek.

Tot en met april 2016 zal BAUT ZUIDAS is zeven dagen per week geopend zijn voor lunch, borrel en diner. Vanaf mei 2016 wordt het pand verbouwd tot nieuwe huisvesting van de Goede Doelen Loterijen.

BAUT ZUIDAS mede-initiatiefnemer Lucas van der Eerde trapt de avond af en vertelt kort over de totstandkoming van deze relaxte hotspot; projectarchitecte Saartje van der Made (Benthem Crouwel Architects) geeft een beknopte toelichting op de toekomstige plannen rondom het te transformeren gebouw.

Om aan te melden bij evenementen dient u in te loggen.

Rikjan Scholten
Rikjan
Scholten
Bureau Fraai
 
Camille Guitton
Camille
Guitton
KPG Architecten
 
Marten Wassmann
Marten
Wassmann
Gateways
 

Details

Start:
dinsdag 12 april 2016 21:00u
Einde:
dinsdag 12 april 2016 23:00u
Soort:

Organisatie door:

Organisatie door:
Rikjan Scholten
Bedrijf:
Bureau Fraai

Locatie

Naam:
Baut Zuidas
Adres:
, Amsterdam

+ Google Map