Club A #2: Kai van Hasselt in het Student Hotel

dinsdag 28 juni 2016   21:00   -   23:00  

Kai van Hasselt

Tijdens de tweede Club A zal Kai van Hasselt van Noha, reflecteren op de veranderende rol van de architect en de keten van opdrachtgeverschap. Hij toont hoe via de benadering van design thinking, onderzoek en de aandacht voor transferable skills een ontwerpende benadering kan worden toegepast op steeds andere maatschappelijke domeinen.

Kai van Hasselt is samen met Eefke van Nuenen mede-oprichter van de interdisciplinaire adviespraktijk Noha. (sinds 1.1.16) Het bureau werkt aan vraagstukken op het snijvlak van maatschappelijke trends, stedelijke ontwikkeling en hedendaagse kunst en cultuur. Kai is als associate lector Design Thinking verbonden aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten. Hij studeerde economie aan de UvA en werkte eerder als trendanalist Carl Rohde en in 2006 voor AMO.The Student Hotel
Ondertussen op twee locaties in Amsterdam gevestigd: the Studenthotel. Een nieuwe vorm van studentenhuisvesting, comfortabele, luxe en trendy, waar studenten in een hotelachtige omgeving verblijven. The Studenthotel is meer dan studentenhuisvesting of een hotel. Het wil internationale studenten een plek geven om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Restaurant The Pool maakt dan ook onderdeel uit van de vestiging Amsterdam City.
Frank van Uffen neemt ons mee en vertelt meer over the Studenthotel.

Om aan te melden bij evenementen dient u in te loggen.

Er zijn nog geen aanmeldingen voor dit evenement

Details

Start:
dinsdag 28 juni 2016 21:00u
Einde:
dinsdag 28 juni 2016 23:00u
Soort:

Organisatie door:

Organisatie door:
Rozemarijn de Jong
Bedrijf:
Rijnboutt

Locatie

Naam:
Student Hotel
Adres:
, Amsterdam

+ Google Map